ik-zoek-een-grafisch-ontwerp-ontwerper-vormgeving-design-hollands-kroon-schagen-voor-mijn-logo-website

De deksel

Omdat jouw huisstijl moet passen.
Als een Deksel.

Anita Barten, grafisch vormgever

Deksels, dat is ze. Anita Barten, oprichter en eigenaar van Deksels Design. Geboren en getogen in de Wieringermeerpolder. Waarvandaan ze over de hele wereld reisde, om telkens weer terug te keren naar dit mooie stukje Noord-Holland.

De mensen zijn er nuchter, scherp, eigentijds en een tikkeltje eigenwijs. Typeringen die ook Anita omschrijven. Ze is grafisch vormgever, maar ook moeder en het meisje van de boer. Met haar gezin woont ze op de melkveehouderij waar ze dagelijks geraakt wordt door de mooiste landschappen en meest waanzinnige uitzichten.

Toch verruilt ze één dag per week de boerderij voor de stad en heeft ze een flexplek tussen andere ondernemers bij Pand Raak in Schagen om met hen te sparren en energie op te doen in een heel andere omgeving.

Alles bij elkaar levert het voldoende indrukken op en die indrukken leveren op hun beurt die flinke dosis inspiratie die een creatief nu eenmaal nodig heeft.

Dekselse kracht? Deksels Design zet graag het welbekende puntje op de ‘i’ van een goed uitgedacht product of dienst door er een passende huisstijl voor te ontwikkelen. Ze is die passende deksel. En dat is haar kracht.

Dekselse stijl? Die is van nu. Maar ook van toen en vooral van later. Ze brengt ideeën tot leven op papier en in werkelijkheid. Met als uiteindelijk resultaat een huisstijl waar jij trots op bent. En zij misschien nog wel meer.

Dekselse werkwijze? Dat is de gave om net datgene bij je naar boven te halen waar jezelf niet aan gedacht hebt. Net dat beetje extra, net dat stapje verder. Ze is eerlijk en oprecht en zal je dan ook op die wijze adviseren en met jouw opdracht aan de slag gaan.

Dekselse drijfveren? De wil en focus dat het klopt. Ze is wars van het klakkeloos volgen van trends. Ze kijkt naar het bedrijf, het product of dienst en de personen erachter. Wie is de ondernemer en waar staat men voor, dat is de vraag. En dat antwoord vertaalt ze in de huisstijl.

Deksels Design? Deksels Design mag zichzelf met recht specialist noemen, specialist in uitstraling. Een perfect passende uitstraling. Welteverstaan.

logo • huisstijl • visitekaartje • boek ontwerp • flyer • website

huisstijl-logo-ontwerp-laten-maken-Hollands-Kroon-Wieringermeer-Slootdorp-Schagen-Wieringerwerf-Middenmeer-Wieringerwaard
boek-ontwerp-ik-zoek-een-grafisch-ontwerp-ontwerper-vormgeving-design-hollands-kroon-schagen-voor-boek
Basisischool-Anita-Barten-ik-zoek-een-grafisch-ontwerp-ontwerper-vormgeving-design-hollands-kroon-schagen-voor-mijn-logo-website-ontwerp-slootdorp-wieringermeer
huisstijl-brochure-flyer-verpakking-website-boek-visitekaartje-geboortekaartje-laten-maken-schagen-hollands-kroon
huisstijl-logo-ontwerp-laten-maken-Hollands-Kroon-Wieringermeer-Slootdorp-Schagen-Wieringerwerf-Middenmeer-Wieringerwaard