Deksels: Dat ben ik!

Ik ben Anita Barten (1987), nuchter, eerlijk, daadkrachtig, betrokken, verfrissend, recht door zee, creatief en ondernemend. Ik ben grafisch vormgever, moeder van 2 jongens en het meisje van de boer. Ik ben geboren en getogen in de Wieringermeerpolder. Daar woon ik nog steeds met mijn boer en onze zoons op zijn melkveehouderij. 

In 2007 heb ik de opleiding all-round styling en concept afgerond aan Artemis Styling Academie in Amsterdam. Daar heb ik geleerd concepten te bedenken en deze op alle facetten uit te werken: Van product, tot huisstijl en communicatieplan. De uitwerking van de huisstijl gaf mij de meeste voldoening, het zet het puntje op de i van een goed uitgedacht product of dienst.

Mijn stijl is eigentijds, veelzijdig en verfrissend. Daarbij kan ik me goed inleven in de wens van de klant. Ik breng jouw ideeën tot werkelijkheid, tot een uniek en persoonlijk ontwerp waar je trots op kan zijn. Dat is het belangrijkste. Deksels!