De nieuwe website

‘Bij de loodgieter thuis lekt het toch ook altijd?’ Dat was mijn excuus om zelf mijn website nog niet op orde te hebben. Maar hoe kan je nu je klanten ervan overtuigen dat een volledige website anno 2019 niet mag ontbreken, wanneer je die zelf niet eens op orde hebt.

Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan.
Alles kan namelijk. En wie geeft nu de grenzen aan, die mijn klanten mij normaal gesproken geven? Niemand.

Allereerst heb ik, met hulp van Marieke Webdesign en Taaltraiteur (hele fijne sparringspartners) besloten dat ik de grafische diensten die ik voor ondernemers aanbied onder een andere naam ga aanbieden, eentje die verteld dat ik ontwerper ben.
Vanuit Studio Deksels ontwikkel ik voor ondernemers nu Deksels Design.

Voor Deksels Design heb ik een nieuw logo en huisstijl ontworpen, waarvanuit de nieuwe website is ontstaan.
Ik laat zien wat ik graag wil laten zien, ik vertel wat ik wil vertellen. De website is nu nog eenvoudig qua ontwerp, maar ik zal door de tijd heen mijn website steeds meer eigen maken, totdat deze helemaal bij mij en mijn klanten past.
Ik moet mijn grenzen nog bepalen en zal me als ontwerper blijven ontwikkelen.

Ik ben ontzettend benieuwd wat jullie van mijn website vinden!

Deksels!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *